Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép 300

300

Eredeti cím: 300
Formátum: BR
Vonalkód: 5948211016289
Megjelenés: 2008
Műfaj: akció
Stílus: dráma, történelmi, háborús
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Zack Snyder
Szereplők: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 115 perc
Hangok: magyar - 5.1 (DD)- angol - Dolby True HD- angol - 5.1 (DD)- lengyel - 5.1 (DD)- cseh - 5.1 (DD)- orosz - 5.1 (DD)- török - 5.1 (DD)- portugál - 5.1 (DD)- thai - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, szerb, szlovén, thai, török, ukrán
Extrák: Rejtett extra - Audiókommentár - Zack Snyder közreműködésévelKépgaléria - Így készült a 300 Werkfilm (így készült) - Így készült a 300-MAGYAR FELIRATTALKimaradt jelenetek - az áruló púpossal és soha nem látott óriási harcosokkal-MAGYAR FELIRATTALKisfilm - Frank Miller képi világának filmre vitele-MAGYAR FELIRATTALKisfilm - 300 spártai - Valóság, vagy fikció?: A spártaiak megdöbbentő élete-MAGYAR FELIRATTALKisfilm - Kik voltak a spártaiak? - A spártai katonai társadalom-MAGYAR FELIRATTALKisfilm - Webizódok: A kulisszák mögött a stábbal és a szereplőkkel-MAGYAR FELIRATTAL
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
4 399 Ft (HUF)
:

Mire képes 300 katona? Bármire. Leonidasz, spártai király háromszáz harcosával bebizonyítja, hogy nincs az a túlerő, ami biztos győzelmet jelent. Hiába özönli el a hatalmas perzsa sereg Görögországot, ő és emberei szembe mernek szállni velük.

Kevesen vannak, de bátrak, mindenre elszántak és még többre képesek. Nem akarnak életbe maradni: ha annyi időre sikerül feltartaniuk a hódítókat, míg a görögök sereget gyűjtenek, máris győztesnek érezhetik magukat. Öngyilkosságra készülnek, de az ellenség emberi közül nagyon sokat magukkal visznek a túlvilágra.

A Frank Miller (Sin City) képregénye alapján készülő film a Thermopülei csata látványos és vad filmes feldolgozása. A történetben Leonidas király és 300 spártai katona harcolt halálukig a Xerxes vezette több ezres perzsa hadsereg ellen.