Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép A némafilmes

A némafilmes

Eredeti cím: The Artist
Formátum: DVD
Vonalkód: 5999075603597
Megjelenés: 2012
Műfaj: dráma
Stílus: romantikus, vígjáték, Oscar-díjas, tánc
Lemezek száma: 1
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Michel Hazanavicius
Szereplők: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman, James Cromwell, Penelope Ann Miller
Kiadó: Gamma
Játékidő: 96 perc
Hangok: magyar - 5.1 (DD)- angol - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol
Extrák: Audiókommentár - Michel Hazanavicius közreműködésével Egyéb - A film magyarított felirattáblás és eredeti változata-MAGYAR FELIRATTAL
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
3 199 Ft (HUF)
:

1927-ben járunk, a némafilmek korszakában. George Valentin (Jean Dujardin) az egyik legnagyobb filmcsillag, kinek élete tökéletesnek látszik. Ám szépen lassan elkezdenek terjedni a hangosfilmek, amelyekben George nem hajlandó szerepet vállalni, hiába pecsételi ez meg kapcsolatát feleségével (Penelope Ann Miller) és a nagyhatalmú stúdiófőnökkel (John Goodman) egyaránt. És miközben George-ra a feledés homálya vár, a hangosfilm a legnagyobb sztárok közé emeli Peppy Millert (Bérénice Bejo), a feltörekvő és nem mellesleg gyönyörű színésznőt, aki nem közömbös az egykori színészlegenda iránt.
 <br><br>Az alkotás szinte minden elképzelhető filmes díjat besöpört, nem mellesleg 5 OscarŽ-díjat is az alábbi kategóriákban: <br>•    Legjobb film <br>•    Legjobb rendezés (Michel Hazanavicius) <br>•    Legjobb férfi főszereplő (Jean Dujardin) <br>•    Legjobb eredeti filmzene (Ludovic Bource) <br>•    Legjobb jelmez (Mark Bridges)