Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Óz, a csodák csodája

Óz, a csodák csodája

Eredeti cím: Wizard of Oz
Formátum: DVD
Vonalkód: 5948211008826
Megjelenés: 2006
Műfaj: családi
Stílus: zenés, klasszikus
Lemezek száma:
Korhatár:
Nemzetiség:
Rendező: Victor Fleming, King Vidor
Szereplők: Judy Garland, Frank Morgan, Ray Bolger, Bert Lahr
Kiadó: ProVideo
Játékidő: 98 perc
Hangok: magyar - mono (DD)- angol - 5.1 (DD)
Feliratok: magyar, angol
Extrák: Egyéb - Új digitális transzfer helyreállított képanyagból, melynek köszönhetően a film ragyogóbban fest, mint valahaAudiókommentár - Új audiokommentár John Fricke filmtörténész, a szereplők, a stáb és hozzátartozóik közreműködésévelEgyéb - Óz csodálatos világa: mesekönyvÉletrajz - Mi még be sem mutatkoztunk rendesen… Az epizódszereplők életrajzaiEgyéb - Dolby Digital 5.1-ben újrakevert, valamint mono magyar hang, továbbá különálló zene és effektus hangsáv
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
1 599 Ft (HUF)
:
Az Óz, a csodák csodája egyike a filmtörténet legnagyobb klasszikusainak - nagyapáink felejthetetlen filmélménye, amelyet még nagyapa korunkban is játszanak majd a mozik!
A hazavezető utat kereső Dorothy, a bátorságot kutató oroszlán, a szeretni vágyó bádogember és a madárijesztő, aki szalma helyett okoságot szeretne tudni a kobakjában, mind-mind régi kedves ismerőseink, akik ezúttal soha nem tapasztalt minőségben, egy teljesen felújított kópián térnek vissza hozzánk!
A korát meghazudtoló trükktechnikával, nagyszerűen eltalált figurákkal, fülbemászó dallamokkal elkészített remekmű ma hatásosabb, mint valaha. Igazi kihagyhatatlan klasszikus, amelynek ott a helye minden családi filmgyűjteményben.