Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép ODETT - Csillagtérkép

ODETT - Csillagtérkép

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5999885177325
Műfaj: Magyar
Stílus: Alternative Pop
Korhatár:
Megjelenés: 2014.04.07
Kiadó: MG Records/Schubert
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 2 999 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 2 699 Ft (HUF)
:

Odett - Csillagtérkép

Egy lépés
Holdutca
A semmi ház
Abrakadabra
Fantom
Csillaghullás
Ne engedj el
Jégtánc
Éjszaka
Vége

Számlista:

Odett  - Csillagtérkép
Katalógus szám: SMP-1408
Vonalkód: 5999885177325 (csatolva)
Csomagolás: Digipack

“A lemez koncepciója az volt, hogy több zeneszerzővel, producerrel, szövegíróval, zenésszel dolgozzak együtt. Szerettem volna kipróbálni, hogy milyen érzés olyan emberekkel együttműködni, akiket csak munkáik alapján ismerek, és akikről fogalmam sem volt, milyenek, illetve milyen módszerekkel dolgoznak. Mindegyikük, egytől egyig, kiváló alkotó, és a maximumot próbálta kihozni belőlem, illetve a dalokból. Erre a lemezemre vagyok eddig a legbüszkébb” – mondja Odett.

A lemezen hallhatunk már ismert dalokat, melyek egytől egyig nagy sikert arattak (Ne engedj el, Fantom, Vége, Abrakadabra – Odett első dalszövege, melyet Fátyol Kamillával jegyez, Jégtánc, Csillaghullás), s persze új számokat, melyek sok örömet és izgalmas pillanatokat okozhatnak a rajongóknak. A lemez csillagfényét neves közreműködők is emelik: többek közt Tariska Szabolcs szövegíró (Péterfy Bori, Magashegyi Underground), Toldi Miklós dobos-dalszerző (Magashegyi Underground), Takács Zoltán Jappán producer-billentyűs-dalszerző (HS7, Soerii & Poolek), Kovács Geri multiinstrumentalista-dalszerző-producer (Soerii & Poolek), Pater Sparrow szövegíró-filmrendező, Szakos Krisztián gitáros-dalszerző-producer (Ákos, Compact Disco), valamint Szabó Zé és Rakonczai Viktor producerek. S persze a már megszokott, régi közreműködők, Polgár Péter gitáros-dalszerző és Müller Péter Sziámi, énekes-költő-dalszerző.
Odett azt is elárulta, hogy a lemez azért kapta a Csillagtérkép címet, mert – afféle rejtett vagy véletlen koncepcióként – az album szinte minden dalában elhangzik a csillag szó. A Csillagtérkép budapesti lemezbemutatóját április 11-én tartják az Akvárium klubban.