Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Various Artists - A Játékkészítő - zenés akciómese CD

Various Artists - A Játékkészítő - zenés akciómese CD

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5999886577292
Műfaj: Magyar
Stílus: Musical
Korhatár:
Megjelenés: 2014.11.24
Kiadó: Mton/Warner Music
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 2 745 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 2 470 Ft (HUF)
:
Számlista:

VÁLOGATÁS
CD
A Játékkészítő - zenés akciómese musical
5999886577292 Parádés szereposztással és neves alkotógárdával készül a hazai színházi élet egyik legnagyobbnak ígérkező produkciója, a december végén debütáló, A Játékkészítő című zenés akciómese. Sokak szerint az István, a király óta nem volt ilyen volumenű színházi “vállalkozás”. A színen feltűnik majd – mások mellett - Alföldi Róbert, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Pokorny Lia, Bereczki Zoltán és Nagy Feró is. Valamint olyan ifjú titánok járulnak hozzá a show-hoz mind színészileg, mind zeneileg, mint Radics Gigi, Király Linda és Király Viktor.
A Broadway szuperprodukcióit idéző, de minden elemében hazai színházi előadás bemutatására szövetkezett számos filmes-, színházi-, zenei- és televíziós produkciókból ismert alkotó és tucatnyi kiváló színész és énekes, akik egy rendkívül látványos és egyedi színházi élményt igérnek decemberre. A zenés mű dalait Rakonczai Viktor, Artisjus-díjas zenész, zeneszerző, zongorista, előadó jegyzi, a dalok szövegét pedig Orbán Tamás írta.
„A Játékkészítő – zenés akciómese” CD-je már 2014. november 24-én megjelenik, hogy a nézők felkészülten érkezhessenek decemberben a Tüske Csarnokba.

http://www.ajatekkeszito.hu/