Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép LUKÁCS MIKLÓS TRIÓ - Budapest Anzix

LUKÁCS MIKLÓS TRIÓ - Budapest Anzix

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5998048537624
Műfaj: Magyar
Stílus: Etnojazz
Korhatár:
Megjelenés: 2016.02.12
Kiadó: MG Records/Hangvető
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 3 999 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 3 599 Ft (HUF)
:
Számlista:

Lukács Miklós Trió : Budapest anzix

Lukács Miklós – cimbalom
Orbán György – bõgõ
Baló István – dobok

Közremûködik:
Winand Gábor – ének
Fekete-Kovács Kornél – trombita, szárnykürt   

„Egy mű értékét eldöntheti, hogy általa mennyire kerülünk közel annak létrehozójához. Lukács Miklóshoz és a zenekarához új lemeze kapcsán nagyon. Szélesre tárták a kaput, ha figyelünk, mindent megtudunk róluk is, mikor a zenén keresztül a városukhoz fűződő viszonyukról és érzéseikről mesélnek. Lukácsék egy-egy képeslapot küldenek a csendes hajnalokról, az ébredő, a sokszínű, a rohanó majd a sejtelmes éjszakában megnyugvó és befogadó Budapestről. Arról a városról, ahol zene, szerelem és szeretet van. Ahol élnek és ahonnan egyszer majd elmennek. Ahogy mi is.” (Török Ferenc)
 „(…) Olyan Lukács Miklós zeneszerzői világa, mintha kifejezetten történeteket mesélne, drámai hangulatok, események zajlanak meglepő erővel elővezetve, néha már-már úgy tűnik, mintha mondana valamit a cimbalom, akárha emberi nyelven szólna. Persze korántsem csak nagy futamokról, hangos nekivadulásokról van szó, csodálatosan bánik a csendes szavakkal is.” (Lángoló Gitárok, Rácz Mihály írása a Cimbiózis előző lemezéről)
„Trióm második lemeze Budapestről szól! Életem meghatározó helyszíne ez a város, ezért szeretném bemutatni, hogy mit jelent nekem valójában! A kompozíciók, képeslapként jelennek meg életemből! Némelyik üzenet szeretteim felé, de az is kiderül, hogy mit jelent  a hajnal csöndje, amiből ébred a város és nyüzsögni kezd!” (Lukács Miklós)
 
Számok:
1.    Mr Monk
2.    Hajnal
3.    Ébredés
4.    Nyüzsgés
5.    Vani
6.    Budapest anzix
7.    Veled
8.    Afterdark
9.    Szomorú vasárnap