Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép ÁKOS - Ugyanúgy EP

ÁKOS - Ugyanúgy EP

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5998638316158
Műfaj: Magyar
Stílus: Pop, Rock
Korhatár:
Megjelenés: 2016.04.26
Kiadó: Mton/Magyar
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 2 799 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 2 519 Ft (HUF)
:
Számlista:

2016. április 26-án egy új EP CD lát napvilágot, UGYANÚGY címmel. A CD-n szerepel a címadó dal több változatban – a remixek mellett a dupla Arénakoncerten rögzített élő verzió  is –, valamint két vadonatúj, korábban kiadatlan dal, A REMÉNY FIGYEL és a HELYREIGAZÍTÁS.

A tavalyi, 170 ezres látogatottságú turné és az év végi dupla telt házas Aréna után új kiadvánnyal és innovatív klippel jelentkezik Ákos: a dupla platinalemezes MÉG EGYSZER album sikerdalához, az UGYANÚGY című szerzeményhez forgatott kisfilm 2016. április 6-tól érhető el a videomegosztókon. A klip a MÉG EGYSZER lemezborítójának tükröződésre épülő ötleteit viszi tovább. Mint az utóbbi években már annyiszor, Ákos maga írta és rendezte, Juhász Viktor fényképezte az impozáns anyagot, a trükkmester és vágó Streba Zoltán volt. A klipben szerepel a Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, Piros Ildikó, valamint a  reklámfilmek világából is ismert Dorogi-ikerpár.
“Megtisztelő volt számomra, hogy Piros Ildikó első megkeresésre vállalta a szerepet. Az ő jelenléte, fantasztikus játéka teljesen új dimenziót adott a forgatásnak és a dalnak is.” – nyilatkozta Ákos sokadik saját rendezése kapcsán.

A klippel egyidőben a dal a rádiókban is megjelenik, az első visszajelzések alapján újabb Ákos-rádiósiker lehet belőle.