Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép MICHAEL BUBLÉ - NOBODY BUT ME

MICHAEL BUBLÉ - NOBODY BUT ME

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 93624917663
Műfaj: Pop/Rock
Stílus: Pop, Jazz
Korhatár:
Megjelenés: 2016.10.21
Kiadó: Mton/Warner Music
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 3 388 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 3 049 Ft (HUF)
:
Számlista:

Három magányos, hosszú év előzte meg a többszörös Grammy-díjas énekes Michael Bublé kilencedik lemezét, amely három új szerzeményt és számos klasszikus dal feldolgozását szedte csokorba.
 
A „Nobody But Me" 2016. október 21-én kerül a polcokra és olyan slágereket szólaltat meg, mint Nina Simone „My Baby Just Cares For Me" című száma, amely később Frank Sinatra feldolgozásában vált világhírűvé, a Billie Holiday és az Ella Fitzgerald által is énekelt „The Very Thought of You”-t, emellett az Igazából Szerelem zárójelenetéből is jól ismert „God Only Knows"-t. Michael biztosra ment az album írásánál: a sztárdalokat sztárfellépőkkel erősítette, többek között Meghan Trainor és Black Thought, a The Roots egyik tagja is közreműködött a dalok felvételében.
 
A „Nobody But Me” kifejezetten emlékezetes mű lett Michael számára: „Nem hiszem, hogy bármelyik albumom készítését ennyire élveztem volna mint a mostanit. Az új számokra különösen büszke vagyok, és az, hogy a lemez munkálataiban producerként is részt vehettem, sokat jelentett.”