Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza

Ed Sheeran - ÷ Divide [Vinyl 2LP]

Előadó:
Formátum: LP
Vonalkód: 190295859015
Műfaj: Pop/Rock
Stílus: Pop rock Folk rock
Korhatár:
Megjelenés: 2017. március 3.
Kiadó: Magneoton/Warner Music
Lemezek száma: 2
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 5 969 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 5 372 Ft (HUF)
:

Ed Sheeran 2017. március 3-án adja ki legújabb lemezét. A  ÷ (Divide) című album 12 számmal várja a hallgatókat, a delux verzió további 4 számot kínál. 

 

A ÷ a nagy sikerű x és + után Ed harmadik nagylemeze, amely egyben az eddigi legszemélyesebb alkotása is: a számok a múltbéli kapcsolatait, családi emlékeket, a zenei karrierjét és utazásait dolgozzák fel.

Az album több stílust ötvöz, hip-hop ütemeket és rap betéteket vegyít akusztikus gitárszólókkal, érzelmes balladákkal és fülbemászó pop dallamokkal. A szerteágazó, kísérletező stílust az énekes az – extravagáns módon – egyszerre megjelenő, és egymástól merőben eltérő „Shape of You” és „Castle On The Hill” számokkal szemléltette.

 

A dalok már most rekorderek a digitális zenei platformokon: megdöntötték az Apple Music UK eddigi napi stream játszási rekordját, a „Shape of You” 7,9 milliós játszásával megdöntötte az egy napos Spotify stream-rekordot, ezzel második helyre tolva Adele Hello-ját. A számok 39 országban (köztük hazánkban is) még mindig listavezetőek.

 

Összességében talán nem túlzás azt mondani, hogy a ÷ 2017 legjobban várt lemeze, amely hamarosan már elérhető lesz mindenki számára.

Számlista:

Eraser
Castle on the Hill
Dive
Shape of You
Perfect
Galway Girl
Happier
New Man
Hearts Don't Break Around Here
What Do I Know?
How Would You Feel (Paean)
Supermarket Flowers
Barcelona
Bibia Be Ye Ye
Nancy Mulligan
Save Myself