Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Bérczesi Róbert - Én meg az ének

Bérczesi Róbert - Én meg az ének

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5999887248986
Műfaj: Magyar
Stílus: Pop
Korhatár:
Megjelenés: 2018. június 15.
Kiadó: MG Recoords/Grund
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 3 347 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 3 012 Ft (HUF)
:

ÉN MEG AZ ÉNEK Emléxel még? - Bérczesi Róbert (CD)

Az Én meg az Ének egyszálgitáros koncepciója hamar belopta magát a vidéki és a fővárosi közönség szívébe, és a 2011-es Emléxel? után most ismét felhalmozódott egy újabb lemeznyi feldolgozás. Bérczesi Robi és a mögé gyűlt zenekar tovább bővítette stílusbeli repertoárját: az új lemezen ismét felcsendülnek tábortűz melletti slágerek, de ezúttal helyet kaptak népdalok, versmegzenésítések és újragondolt magyar pop-rock klasszikusok is. Az albumon helyet kapott többek között egy Kispál és a Borz mix, feltűnik az LGT, az Edda, Bornai Tibor, a Bergendy, a Bikini is. Feldolgozást készíteni komoly vállalkozás, azonban Bérczesi Robi és az őt támogató vendégzenészek könnyedén teljesítették a kihívást. Az összes dalban felfedezhető az a sajátos íz, amit a Hiperkarma és a BioRoBoT rajongói már jól ismernek. Az Emléxel még? dalaiban közreműködött a Margaret Island csodálatos énekesnője, Lábas Viki, valamint egy dal erejéig a magyar népdalmúzsa, Palya Bea is.Közreműködtek:
Bérczesi Róbert - gitár, ének

Palya Bea - ének Lábas Viki - ének Koltay Kurszán - zongora Nemes Janó - kavola, szaxofon, fuvola, vokál Vučurevič Elvira - hegedű Giret Gábor - basszusgitár Kis „Sztivi” Tibor - szólógitár Filkey Péter - trombita valamint a Republic vonósnégyes
Dallista:
1. Csillagok, csillagok (népdal) 2. Annyi mindent nem szerettem még [km: Lábas Viki] (LGT) 3. Szelidecske [km: Palya Bea] (népdal) 4. Kispál mix [km: Lábas Viki] (Kispál és a Borz) 5. Kicsi madár (népdal) 6. Kész a leltár (Bérczesi Róbert) 7. Várni rád egy éjen át (Hungária) 8. Jöjj vissza vándor [km: Lábas Viki] (Bergendy) 9. 23:50 (BlaBla) 10. Cigányhimnusz (tradicionális) 11. Ha megfogom az ördögöt (népdal) 12. Lassan kocsis (népdal) 13. Este jó (Vitai Ildikó) 14. Én vagyok az, aki nem jó (népdal) 15. Érzés (Edda) 16. Mielőtt végleg elmegyek [km: Lábas Viki] (Bikini) 17. Indulj el egy úton (népdal) 18. Tízezer lépés / Azért vannak a jóbarátok [km: Lábas Viki] (Omega / Máté Péter) 19. Ne gondolj rám (Bornai Tibor) 20. Elmegyek, elmegyek (népdal)

Számlista: