Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
Kép Búsulójuhász - Legyünk gyerekek

Búsulójuhász - Legyünk gyerekek

Előadó:
Formátum: CD
Vonalkód: 5998272708999
Műfaj: Magyar
Stílus: Pop
Korhatár:
Megjelenés: 2018. november 15.
Kiadó: MG Records
Lemezek száma: 1
Rendelhető: szállítás 2-30 nap

A pontos szállítási határidő miatt érdeklődjön kollégánknál!
E-mail: info@mgrecords.hu
Tel.: +36-20-971-5023.
Ár: 2 577 Ft (HUF)
Az Ön ára: Akció 2 319 Ft (HUF)
:Búsulójuhász második lemeze, a Legyünk gyerekek, 2018 novemberében kerül a boltokba. A 2013-as első lemez (Fenn a Hegyen) után, a dalok némileg letisztultabbak, a szerző mintha kicsit megenyhült volna. Ahogy a cím is utal rá, a lemezen Búsulójuhász azt az idilli világot keresi, ahol a szabadság, az ártatlanság és a szeretet már-már utópisztikus létezést feltételez, - itt a Földön legalábbis.
Az 53 perces, 13 tételt tartalmazó, műfajilag is sokszínű lemezen megtalálható József Attila Tiszta szívvel című versének megzenésítése is, valamint a Fenn a Hegyen-ről kimásolt Hány éves vagy? című dal, amit akkoriban az MR2 Petőfi is játszott, és a Búsulójuhász koncertek egyik csúcspontja. (A Fenn a Hegyen csak digitális formában jelent meg).
A lemez egyik érdekessége, hogy – hasonlóan Búsulójuhász korábbi munkáihoz – jól megférnek egymás mellett a modern, elektronikus megoldásokkal hangszerelt szerzemények (Very Disco, Jóban vagyok, Hány éves vagy?), valamint a hangszeres, analóg hangzásvilág dalai is (Minden óra áll, Nyögve-nyögve hajt, Legyünk gyerekek).
A legtöbb dalban főleg Rajczi-Juhász Miklós énekes-gitáros-szerző játszik (több hangszeren), de a közreműködő zenészek között hallhatjuk Horváth Gábort, aki többek között a Balaton, a Vasárnapi Gyerekek, vagy a Pluto zenekarokban is basszusgitározik; valamint Búsulójuhász teljes koncertzenekar legénysége is együtt játszik néhány dalban (Kamrakarma, A nyaralóban, Nem növök tovább, Ég és Föld).
Búsulójuhász Facebook oldala: https://www.facebook.com/Buusuloojuhaasz/
Tracklist:
1. Intro
2. Jóban vagyok
3. Tiszta szívvel
4. Kamrakarma
5. Legyünk gyerekek
6. Minden óra áll
7. Nem növök tovább
8. A nyaralóban
9. Very Disco
10. Nyögve-nyögve hajt
11. Ég és Föld
12. Hány éves vagy?
13. Outro

EAN: 5998272708999
Megjelenik: 2018 november

Számlista: