Close
MG Records DVD, CD webáruház - filmek, zenék online webáruháza
PARTNEREINK

Rólunk

Kedves Vásárlónk, kedves Érdeklődő!

Cégünk 2010. márciusa óta működik. Fő tevékenységünk a CD, DVD és bakelit hanglemez nagy-, és kiskereskedelem. Szinte valamennyi hazai és külföldi kiadó lemezeit forgalmazzuk, kínáljuk az üzleteknek és más viszonteladóknak.

A kereskedelmi láncok zenei kínálatának gyengülése miatt döntöttünk web-áruházunk megnyitása mellett, ahol törekszünk a teljes hazai és külföldi repertoár megjelenítésére, sőt kínálatunban már DVD filmek is nagy választékban szerepelnek. Induló adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük az új megjelenésekkel, borítóképekkel, a zenei hordozóknál track-listákkal.

A hatalmas - a 2013. júniusi nyitáskor több, mint 30 ezer címet számláló – választék folyamatosan változik, de törekszünk arra, hogy hatékonyságunk (a megrendelt kiadványok beszerezhetősége) 90% fölött maradjon.

A zenei kiadványok nagyrészét közvetlenül a produkciót létrehozó kiadótól, ill. művésztől szerezzük be, így katalógusunk nagy hányada az átlagos bolti áraknál 10-15%-kal olcsóbb.

 

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk az info@mgrecords.hu e-mail címen.

 

MG Records Zrt.

Online DVD, CD vásárlás. Műsoros DVD, Blu-Ray lemezek és zene CD-k széles választékban megtalálhatók az MG Records online webáruházban. Újdonságok és régen keresett ritkaság zenei lemezek, albumok és filmes DVD, Blu-Ray lemezek egyaránt fellelhetőek és megvásárolhatóak a webáruház felületén. Folyamatos akciók segítik a vásárlást, könnyű a regisztráció és gyors a szállítás. Filmes kategóriák, melyekben könnyedén megtalálja a keresett filmeket: vígjáték, dráma, családi, thriller, TV-sorozat, dokumentum, ismeretterjesztő, sport, zenés film, romantikus, kaland, horror. Választható zenei kategóriák, melyek segítik eligazodni a hatalmas zenei választékban: klasszikus, Pop/Rock, magyar, Jazz.