Zenei élet

Playboy Man of the Year: Lukács Laci lehet az év ikonja! Szavazzanak rá!

Playboy Man of the Year: Lukács Laci lehet az év ikonja! Szavazzanak rá!

A Playboy hatodik éve szervezi meg neves díjátadóját Man of the Year címmel, ahol inspiráló egyéniségeket díjaznak, nemcsak férfi, de női kategóriában is. A Man of the Year díjátadó célja, hogy olyan ideálokat ismerjen el, akiknek nemcsak stílusa, de munkássága, teljesítménye is kiemelkedő, emellett a szakmai sikereken túl számukra a társadalmi érzékenység is majd annyira fontos.

Ezúttal az év alkotója, az év előadóművésze, az év ikonja, az év influencere, múzsája és sportolója kategóriákban lehet szavazni a jelöltekre, akik között van egy debreceni is. 

Az ismertetés szerint Lukács László, a legnépszerűbb hazai rockzenekar, a debreceni Tankcsapda frontembere. Artisjus- és Emerton-díjas szövegíró. A banda 30 éve van jelen a magyar könnyűzenei piacon, évek óta töretlen népszerűségnek örvend nem csak itthon hanem külföldön is.

A zenészre itt szavazhatnak: https://moty.marquardmedia.hu/nominee/lukacs-laszlo/ A jelöltekre bárki leadhatja szavazatát április 1-ig, a legtöbb szavazatot begyűjtő hírességek egy nagyszabású díjátadó gála keretében vehetik majd át az első helyezettnek járó díjat. A voksolók között nyereményeket is kisorsolnak.

Lukács Lászlónak igazán remek éve volt a 2018-as, azon túl, hogy

Forrás: 
dehir.hu