Kedves Vásárlók!   
Átvevőpontunk ideiglenesen a Gubacsi úti raktárunkban lesz: MG Records Zrt.   1097 Budapest, Gubacsi út 30. C épület II.emelet
Nyitva: hétfő - péntek 10h -15h (Tel.: +3619202909, +3619202908) (Átvevőpontunkon csak készpénzzel lehet fizetni!!!)
Kérjük, hogy fizetés előtt (paypal, előre utalás) várja meg az adminisztrátor visszajelzését a beszerezhető termékekről, és csak utána fizessen. Az előre történő bankkártyás fizetésnél a rendelés leadása előtt egyeztessen az ügyintézővel e-mailen (info@mgrecords.hu) vagy telefonon (+36-20-971-5023).
Megértésüket köszönjük!

Rólunk

Kedves Vásárlónk, kedves Érdeklődő!

Cégünk 2010. márciusa óta működik. Fő tevékenységünk a CD, DVD és bakelit hanglemez nagy-, és kiskereskedelem. Szinte valamennyi hazai és külföldi kiadó lemezeit forgalmazzuk, kínáljuk az üzleteknek és más viszonteladóknak.

A kereskedelmi láncok zenei kínálatának gyengülése miatt döntöttünk web-áruházunk megnyitása mellett, ahol törekszünk a teljes hazai és külföldi repertoár megjelenítésére, sőt kínálatunban már DVD filmek is nagy választékban szerepelnek. Induló adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük az új megjelenésekkel, borítóképekkel, a zenei hordozóknál track-listákkal.

A hatalmas - a 2013. júniusi nyitáskor több, mint 30 ezer címet számláló – választék folyamatosan változik, de törekszünk arra, hogy hatékonyságunk (a megrendelt kiadványok beszerezhetősége) 90% fölött maradjon.

A zenei kiadványok nagyrészét közvetlenül a produkciót létrehozó kiadótól, ill. művésztől szerezzük be, így katalógusunk nagy hányada az átlagos bolti áraknál 10-15%-kal olcsóbb.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk az info@mgrecords.hu e-mail címen.

MG Records Zrt.