Kedves Vásárlók!
 

A rendeléseket nyitvatartási időben hétfő-péntek: 11-19 óra, szombat 10-14 óra között tudjátok átvenni.

Javasoljuk, hogy amennyiben előre ki szeretnétek fizetni a rendeléseteket, annak leadása előtt e-mailen (info@mgrecords.hu) vagy telefonon (+36-20-971-5023) egyeztessetek kollégáinkkal a kiadvány(ok) beszerezhetőségét illetően.

Fontos tudnivaló, hogy a webshopon föllelhető címekből értelemszerűen nincs minden készleten. Ezen kiadványok beszerzési ideje átlagban 7 és 30 nap közé tehető.

Hívásodat munkanapokon 11 és 18 óra között fogadjuk.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

Rólunk

Kedves Vásárlónk, kedves Érdeklődő!

Cégünk 2010. márciusa óta működik. Fő tevékenységünk a CD, DVD és bakelit hanglemez nagy-, és kiskereskedelem. Szinte valamennyi hazai és külföldi kiadó lemezeit forgalmazzuk, kínáljuk az üzleteknek és más viszonteladóknak.

A kereskedelmi láncok zenei kínálatának gyengülése miatt döntöttünk web-áruházunk megnyitása mellett, ahol törekszünk a teljes hazai és külföldi repertoár megjelenítésére, sőt kínálatunban már DVD filmek is nagy választékban szerepelnek. Induló adatbázisunkat folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük az új megjelenésekkel, borítóképekkel, a zenei hordozóknál track-listákkal.

A hatalmas - a 2013. júniusi nyitáskor több, mint 30 ezer címet számláló – választék folyamatosan változik, de törekszünk arra, hogy hatékonyságunk (a megrendelt kiadványok beszerezhetősége) 90% fölött maradjon.

A zenei kiadványok nagyrészét közvetlenül a produkciót létrehozó kiadótól, ill. művésztől szerezzük be, így katalógusunk nagy hányada az átlagos bolti áraknál 10-15%-kal olcsóbb.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk az info@mgrecords.hu e-mail címen.

MG Records Zrt.