Kedves Vásárlók!   
Átvevőpontunk bizonytalan ideig zárva tart.
A kialakult egészségügyi helyzet miatt csak a GLS futárszolgálatos szállítási lehetőséget (1.200,- Ft) tudják választani.
Kérjük, hogy fizetés előtt (paypal, előre utalás) várja meg az adminisztrátor visszajelzését a beszerezhető termékekről, és csak utána fizessen.
Az előre történő bankkártyás fizetésnél a rendelés leadása előtt egyeztessen az ügyintézővel e-mailen (info@mgrecords.hu) vagy telefonon (+36-20-971-5023).
Megértésüket köszönjük!

Zenei élet

OSSIAN - Csak a jót DIGI CD

OSSIAN - Csak a jót DIGI CD

Maradj otthon!
A fertőzés miatt otthon maradóknak azt tanácsoljuk, hogy hallgssanak több zenét és nézzenek filmeket!
Harmadik ajánlatunk:

A magyarokról sem feledkezzünk meg, érkezik az új Ossián CD!
Stúdiós felvételekkel és a Barba Negra Trackben rögzített képsorokkal készült el a “Forgószínpad” videoklipje, mely az Ossian “Csak a Jót” lemezének negyedik előzetes dala. A zenekar pénteken (április 17.) megjelenő korongjának legfrissebb videója ismét Flasker Róbert és Radó Norbert (Photo InVisible) munkája.

A koncerten készült felvételeken a szemfüles rajongók akár még saját magukat is felfedezhetik, a stúdióban pedig betekinthetünk a háttérmunkálatokba Varga Zoltán (SongSong Productions) hangmérnökkel, a videóban a zenekar tagjai mind felbukkanak munka közben - érdekességképp Paksi Endre énekes egyszemélyes kórusként többszörösen is, hogy ez hogyan is néz ki, kiderül az alább megnézhető klipből.

Ossian: Forgószínpad (Hivatalos videoklip)
youtu.be/K0m8UqTRNi8

Ajánlott termékek