• Magyar klasszikusok

Kedves Vásárlók!

A rendeléseket nyitvatartási időben hétfő-péntek: 11-19 óra, szombat 10-14 óra között tudjátok átvenni.

Javasoljuk, hogy amennyiben előre ki szeretnétek fizetni a rendeléseteket, annak leadása előtt e-mailen (info@mgrecords.hu) vagy telefonon (+36-20-971-5023) egyeztessetek kollégáinkkal a kiadvány(ok) beszerezhetőségét illetően.

Fontos tudnivaló, hogy a webshopon föllelhető címekből értelemszerűen nincs minden készleten. Ezen kiadványok beszerzési ideje átlagban 7 és 30 nap közé tehető.

Hívásodat munkanapokon 11 és 18 óra között fogadjuk.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

Zenei élet

Various Artists - SALZBURG FESTIVAL 100

Various Artists - SALZBURG FESTIVAL 100

A világ leghíresebb fesztiváljának 100 éves évfordulóját egy 58 CD-és  kiadvánnyal ünnepeljük, amely felejthetetlen felvételeket tartalmaz az 1947–2016-as évekből. A kiadás négy fejezetben és időrendi sorrendben van összeállítva: operák, koncertek, nyítányok és szöveg. Tartalmazza a nagy karmestereket, mint például Abbado, Bernstein, Böhm, Karajan, Muti, Solti és Mehta, és olyan felejthetetlen énekeseket, mint a della Casa, Domingo, Ludwig, Netrebko, Norman, Prey, Villazón és Wunderlich, valamint  kiemelkedő szólistákat, mint Argerich, Brendel, Mutter és Sokolov. A 164 oldalas füzet Richard Osborne, a Karaján életrajzíró, valamint a salzburgi dramaturgia igazgató, Margarete Lasinger áttekintő esszéivel kiegészíti a részletes dokumentációt. Ritka színpadi és koncertfotókat láthatunk még a bookletben a Salzburgi Fesztivál Archívumából. A doboz ritka, különösen érdekes felvételeket is tartalmaz, például a Mozart 26. és 30. szimfóniájának első CD-kiadását, Bernhard Paumgartner vezetésével, a fesztivál hajtóerejét az 1950-es években, valamint a „Jedermann” 1958-as felvételét, a beszédes szó színházi játékot. . A „Jedermann” („Everyman”) hagyományosan a salzburgi katedrális téri előadás és a fesztivál központi eleme; és végül Karajan 1959-es beszámolója Gluck Orfeo ed Euridice-ről: ez dicsőséges pillanat volt Karajan karrierje során, és a saját diadalmas Gluck-előadásának újraindítása 1948-tól.

Ajánlott termékek