Kedves Vásárlók!   
Átvevőpontunk ideiglenesen a Gubacsi úti raktárunkban lesz: MG Records Zrt.   1097 Budapest, Gubacsi út 30. C épület II.emelet
Nyitva: hétfő - péntek 10h -15h (Tel.: +3619202909, +3619202908) (Átvevőpontunkon csak készpénzzel lehet fizetni!!!)
Kérjük, hogy fizetés előtt (paypal, előre utalás) várja meg az adminisztrátor visszajelzését a beszerezhető termékekről, és csak utána fizessen. Az előre történő bankkártyás fizetésnél a rendelés leadása előtt egyeztessen az ügyintézővel e-mailen (info@mgrecords.hu) vagy telefonon (+36-20-971-5023).
Megértésüket köszönjük!

Zenei élet

Various Artists - SALZBURG FESTIVAL 100

Various Artists - SALZBURG FESTIVAL 100

A világ leghíresebb fesztiváljának 100 éves évfordulóját egy 58 CD-és  kiadvánnyal ünnepeljük, amely felejthetetlen felvételeket tartalmaz az 1947–2016-as évekből. A kiadás négy fejezetben és időrendi sorrendben van összeállítva: operák, koncertek, nyítányok és szöveg. Tartalmazza a nagy karmestereket, mint például Abbado, Bernstein, Böhm, Karajan, Muti, Solti és Mehta, és olyan felejthetetlen énekeseket, mint a della Casa, Domingo, Ludwig, Netrebko, Norman, Prey, Villazón és Wunderlich, valamint  kiemelkedő szólistákat, mint Argerich, Brendel, Mutter és Sokolov. A 164 oldalas füzet Richard Osborne, a Karaján életrajzíró, valamint a salzburgi dramaturgia igazgató, Margarete Lasinger áttekintő esszéivel kiegészíti a részletes dokumentációt. Ritka színpadi és koncertfotókat láthatunk még a bookletben a Salzburgi Fesztivál Archívumából. A doboz ritka, különösen érdekes felvételeket is tartalmaz, például a Mozart 26. és 30. szimfóniájának első CD-kiadását, Bernhard Paumgartner vezetésével, a fesztivál hajtóerejét az 1950-es években, valamint a „Jedermann” 1958-as felvételét, a beszédes szó színházi játékot. . A „Jedermann” („Everyman”) hagyományosan a salzburgi katedrális téri előadás és a fesztivál központi eleme; és végül Karajan 1959-es beszámolója Gluck Orfeo ed Euridice-ről: ez dicsőséges pillanat volt Karajan karrierje során, és a saját diadalmas Gluck-előadásának újraindítása 1948-tól.

Ajánlott termékek